Vill du medverka i en bok?

En elev på Juristlinjen på ett gymnasium ska som projektarbete skriva en bok om kvinnomisshandel. Boken kommer vara baserad på en sann historia om en kvinna som blivit utsatt, hur hon tog sig ur, vad som hände sedan, plus undersökningar gällande misshandlade kvinnor. Hon kommer även att skriva om Slagfärdiga. Eleven har själv inte upplevt våld i nära relation.

Hon vill nu få kontakt med en kvinna som blivit misshandlad, fått hjälp och gått vidare och som nu skulle kunna tänka sig att berätta sin historia och dela med sig av sin kunskap. Du väljer själv om du vill vara anonym eller inte. Hon behöver göra intervjun helst under vecka 9 i Stockholm. Boken kommer att publiceras våren 2012.

Är du intresserad? Hör av dig till: slagfardiga.info@gmail.com

Bli först att gilla denna post.

En kommentar till Vill du medverka i en bok?

  1. http://www.ordklasser.se/futura-mot-kvinnovald.php
    har satt ihopa det så jag är intresserad kramiz marie ch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <pre> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>